Udvalget består af fire aktive dommere, der har sagt ja til at arbejde for at udvikle og styrke dommerområdet under DBU Lolland-Falster.

Formand er Søren Knudsen og de øvrige medlemmer er Shpend Shala, Michael Gutti og Jacob Andersen.

”Det er en vigtig opgave, vi har fået ansvaret for, og vi vil sammen gøre vores bedste for at løse opgaven til gavn for dommere og fodbolden på Lolland-Falster. Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet i samarbejde med DBU Lolland-Falsters administration, Lolland-Falsters Fodbolddommerklub, DBU Sjælland og ikke mindst alle jer aktive og engagerede dommer og udviklere,” siger Søren Knudsen, formand for Dommerudvalget.

Udvalgets første opgave har været at etablere en ny Indrangeringsgruppe under Dommerudvalget, der skal arbejde med klassifikation af dommere og udviklere.

Dommerudvalget

DBU LF Dommerudvalget

Medlem

Jacob Andersen

Medlem

Michael Gutti
40 600 699

Medlem

Shpend Shala
28711505

Formand

Søren Knudsen
20409592

Indrangeringsgruppe godkendt

Det har DBU Lolland-Falsters bestyrelse nu godkendt. Indrangeringsgruppen får tre medlemmer, og de er efter indstilling fra Dommerudvalget blevet godkendt af bestyrelsen.

Det er Brian Pejter, Thomas Christoffersen og Jesper Christiansen, der har sagt ja tak til at udgøre DBU Lolland-Falsters Indrangeringsgruppe. 

”De er alle erfarne i såvel dommersporet som udviklersporet, og nyder en bred tillid blandt dommerne på Lolland-Falster. De har en solid god forståelse for hvad der kræves for at kunne lave professionel og fagligt funderet indrangering af dommere,” siger Søren Knudsen.

Arbejdet med klassifikationen går i gang nu og den første klassifikation kommer ud til december.

Dommerudvalget kommer også til at arbejde intensivt med at lave en strategi og plan der kan sikre rekruttering af nye dommere på Lolland-Falster. Vi skal have vendt udviklingen, og det er vi overbevist om at vi kan gennem en målrettet indsats.

Rekruttering, fastholdelse og udvikling er tre nøgleord, som udvalget vil arbejde med. Desuden vil udvalget arbejde for at dommerområdet får mere opmærksomhed og synlighed.

Om Indrangeringsgruppens medlemmer:

Brian Pejter

Brian Pejter har været dommer i 17 år med karriere i divisionerne som linjedommer og som dommer i Danmarksserien. Han har også uddannelsen som udvikler, og har været et stort dommeraktiv lokalt. Brian Pejter er 36 år og bosat i Øster Ulslev.

Thomas Christoffersen

Thomas Christoffersen har været dommer og linjedommer i 21 år samt de seneste år er han blevet uddannet som trioudvikler og er pt indrangeret som udvikler i HDS. Han har af flere omgange været aktiv i såvel LFFK som i DBU Lolland-Falster. Thomas er 45 år gammel og bosat i Nykøbing.

Jesper Christiansen

Jesper Christiansen har været dommer i 20 år og dømt i alle rækker lokalt gennem årene. Han er pt ikke indrangeret. Udover at være fodbolddommer er han også aktiv håndbolddommer og besidder derfor omfattende dommerfaglig indsigt. Jesper er 59 år og bosat i Sakskøbing.

Spørgsmål?

Soren Knudsen 500X319
Formand for dommerudvalget Søren Knudsen