Årets repræsentantskabsmøde bliver igen i år afviklet i Bangs Have i Maribo.

Dagsorden kan ses her ...

På årets repræsentantskabsmøde blev der uddelt forskellige priser.

Hæderen gik til ...

Ib Larsen Ib Larsen

Et stort tillykke til Ib Larsen, som på årets repræsentantskab modtog DBU Lolland-Falsters Guldemblem. Stort tillykke Ib.

Aarets Klub 2023 Sollested Søllested IF

Årets breddeklub på Lolland-Falster:

Søllested IF

I mange år har Søllested IF haft senior fodbold, men de har nu sat gang i børnefodbolden, hvor de arbejder meget målrettet i forhold til den lokale skole som rekrutteringsgrundlag.

Søllested IF arbejder med en vision om at rekruttere flere børn og unge, hvor især pigerne har et stort fokus.

Det er lykkedes Søllested, at få rekrutteret yngre kvinder til bestyrelsen, derudover har Søllested IF skabt en god balance af erfarne og nye bestyrelsesmedlemmer, der supplerer hinanden super godt i forhold til at sikre Søllesteds DNA.

De er påbegyndt arbejdet med at skabe strategier, visioner omkring rekruttering.

Søllested havde i 2023 100 års fødselsdag, hvor det i den grad er blevet markeret med den eksisterende historie og en strategi for at skabe nye mærkesager og aktiviteter til Søllesteds historie bøger.

Stort tillykke med titlen som årets klub 2023.

Kaj D Larsen Prisen Stine Bendsen Stine Bendsen, TGB

Stine Bendsen modtog Kaj D. Larsen-prisen: 

Årets prismodtager elsker at arbejde som frivillig – og allerhelst i baggrunden. Årets prismodtager har det ikke let med at stå forgrunden, men fungerer bedst ved at løse alle opgaver i baggrunden.

Kaj D. Larsen prisen gives til en person der opfylder følgende kriterier:

- Er en ulønnet ildsjæl
- Ydet en særlig indsats for børne- og/eller kvindefodbolden på Lolland-Falster og/eller i dansk fodbold.
- Eksemplarisk stykke frivilligt arbejde.

Stine, lever i den grad op til ovenstående kriterier. Hendes ihærdighed, vilje og arbejdsomhed sikrer, at alle opgaver bliver løst: "Stine har styr på alle de opgaver, som vi andre ikke har. Stine er bare en blæksprutte”.

Stine har ikke en bestemt funktion i TGB, men er alle steder – på den super gode måde. Hun arbejder i bestyrelsen, hvor hun arbejder og kæmper for pige- og kvindefodbolden. Stine gør et ekstremt stort stykke arbejde for pigerne og kvinderne i TGB.

Udover at trække i bestyrelsen, spiller hun også på Old ladies fodbold, men dette betyder ikke at hun kun er spiller. Hun sikrer, at der er styr på alle dele omkring holdet.

I 2023 var Stine en stor del af TGB´s jubilæums udvalg, hvor hun deltog i planlægningen, men også selve afviklingen af jeres jubilæum. Dette til stor glæde for alle i TGB.

Stine er en rigtig ildsjæl. STORT tillykke Stine.

Gor En Forskel 2023 Christina Larsen Christina Larsen, NAB

Projektet: En del af holdet

"En del af holdet" er et tilbud om fodbold til børn og unge med særlige behov. Projektet skal give børnene gode oplevelser med at spille fodbold i en klub på deres egne præmisser.

Tiltaget skal dels hjælpe med at få helt nye hold op at stå og dels støtte eksisterende hold i at gøre tilbuddene endnu bedre.

"En del af holdet" gennemføres i tæt samarbejde mellem DBU, DBU’s lokalunioner og Parasport Danmark.

Novo Nordisk Fonden støtter projektet økonomisk i perioden 2023-2025.

Læs mere her ...

"Gør en forskel" prisen:

Christina Larsen, NAB

Gør en forskel prisen tildeles en person, der gør en kæmpe forskel for andre samt lægger en masse frivillige timer hen over året i klubben, som kommer andre mennesker til gode.

I 2023 har DBU Lolland-Falsters bestyrelse valgt at tildele Christina Larsen, fra NAB "Gør en forskel prisen".

Christina, er træner for holdet Level X og gør en stor forskel for børn med særlige behov. Det kan f.eks. være autisme, ADHD, udviklingshandicap der gør det svært at passe ind på et fodboldhold eller andet idrætstilbud.

Det er evident, at det gør en positiv og markant forskel for børnenes fysiske og mentale velvære at være en del af en fodboldklub, og derfor er der god grund til at byde flere børn med diagnoser og handicap velkommen i klubber og foreninger. 

Det er en sand fornøjelse at være til stede ved en træning hos jer, idet der er plads til alle børn – også dem der lige skal have enten en fysisk eller psykisk krammer midt i træningen eller lige skal fortælle dig et eller andet fra dagen, bedst som træningen er i gang.

Christina har været primus motor på, at I (NAB) er blevet en del af DBUs "En del af holdet", som er et 4-årige projekt i samarbejde med DBU og Parasport Danmark. Dette betyder at holdet "Level X" er blevet en del af et landsdækkende fællesskab af andre fodboldhold, som ligeledes tilbyder fodbold for børn med særlige behov. Vi kan nu finde ligesindet legekammerater, finde tilbud om stævner og turneringer. Alt sammen på det enkelte barns niveau og ønsker.

Level X er for alle mellem 7-17 som ikke syntes at fodbold udelukkende skal handle om at vinde, men mere om at være med og være en del af et fællesskab.

Et STORT tillykke til Christina med prisen. 

Aarets Leder 2023 Jacob Guldager Jacob Guldager, Errindlev G&I

Årets leder på Lolland-Falster:

Jacob Guldager, Errindlev G&I

Jacob er uden tvivl en rigtig klubmand. Uden Jacobs store passion og engagement i klubben, ville klubbens store udvikling ikke være den samme.

Jacob holder ´hjulene´ i gang og hans store frivillighed og lyst til at hjælpe hvor der er brug for det, er guld værd for alle i og omkring klubben. Jacob laver utrolig mange ting i hverdagen, som de fleste ikke lægger mærke til eller tænker over. Jacob sørger i bund og grund at der er styr på tingene i klubben.

Jacob er også holdleder for Old Boys i EGI. Han har dog i et par år sagt, at nu var det sidste år, men ingen har meldt sig på banen som efterfølger. Så Jacob er fortsat på posten. Og det er ikke altid den nemmeste post. Jacob går ind i opgaven 100 % for at sikre at holdet kommer afsted.

Brænder det på en dag i fodboldafdelingen, eller har man bare brug for et godt råd, så kan man altid ringe til Jacob – Jacob formår at favne alle. Jacob gør om nogen en forskel i EGI.

STORT TILLYKKE Jacob.

Dette arkiv er en del af fodboldens ”fælles hukommelse” – et sted, hvor vi kan søge viden om vores lokale fodboldhistorie

Spørgsmål?