Er du en af de mange trænere, spillere eller kampfordelere, som måske nok er gået på fodboldmæssig sommerferie, men som alligevel går og venter på at kunne få et kig på efterårets puljer og kampprogrammer? Nu er ventetiden forbi ...

Kampredigeringsperioden for kommende sæson er overstået. Vi har i administrationen efterfølgende gennemgået programmet og tilrettet de sidste detaljer der sikrer at vi kan få gennemført endnu en fantastisk fodboldsæson.

Kampprogrammerne for de forskellige rækker ligger tilgængelige på de forskellige services: dbulolland-falster.dk, i søgefeltet nedenfor og i Fodbold app'en.

Disse puljer er netop offentliggjort

HLF, HS1, HS2, HS3 og HS 8:8
H+32 11:11, H+32 8:8,
H+40 11:11, H+40 8:8, 
H+50 Master 8:8
H+60 Oldies but Goldies

Mange tak til alle de klubber der har benyttet redigeringsperioden til at få flyttet kamptidspunkter mv. efter de udstedte retningslinjer, således at vi, i videst muligt omfang, sikrer et kampprogram der fordrer alle jer klubber og hvorved det undgås at der kommer for mange kampflytningen når sæsonen først er i gang.

Stillinger og resultater

Skulle der alligevel opstå et ønske om at flytte en kamp, kan dette kun gøres efter forudgående aftale mellem begge klubber samt efterfølgende henvendelse til DBU Lolland-Falsters administration, hvor det vil blive afgjort om ønsket kan imødekommes.

Endnu engang mange tak for det gode samarbejde til alle jer klubber. Vi glæder os helt vildt til at komme i gang med den nye sæson.

Rigtig god sommer.

Spørgsmål?

Peter 500X319
Koordinator Peter Sarka
Hovedansvarsområder: 11:11 og 8:8 turneringer for senior 5482 6768