Har trænere og ledere i din klub været på uddannelse? DBU og lokalunionerne tilbyder et væld af kursusmuligheder for at klæde jer på til at løse opgaverne og løfte kvaliteten i klubben.

Hvis I kan samle en gruppe, er det endda muligt at holde kursus hjemme i egne lokaler. I KlubOffice kan du se og bestille alle DBU’s klubkurser.

Se mulighederne: Hvad vil I blive bedre til i din klub?


Sådan bestilles et klubkursus i KlubOffice

Hvad er et klubkursus?

  • Mange klubber afholder kurser hjemme i egen klub. En betydelig del af DBU og lokalunionernes kurser og uddannelsestilbud kan nemlig afholdes som klubkursus, f.eks. UEFA C-kurser og andre trænerkurser, IT Klubpakken-kurser samt DBU Dommergrundkursus.
  • Nogle klubkurser, primært IT Klubpakken-kurser, kan også afvikles online.
  • Ved afholdelse af et klubkursus er klubben vært, og det betyder, at klubben sørger for lokale, forplejning, baner, omklædning og lignende praktiske forhold.
  • Lokalunionen/DBU sørger for trænerudvikler/underviser og kursusmaterialer.


Der findes også ”åbne kurser”…

  • De såkaldte ”åbne kurser” arrangeres af lokalunionerne og DBU til forskel fra klubkurser, hvor klubberne selv er vært. De åbne kurser har fri tilmelding på tværs af landsdele og lokalunioner.
  • Tilmelding til åbne kurser foregår via dbu.dk, lokalunionernes hjemmesider og Mit DBU. Aktuelle kurser og uddannelsestilbud kan søges frem via Find dit kursus og under menuen ”Kurser” i Mit DBU.

Brug for hjælp?
Har du spørgsmål til kurser, KlubOffice eller klubkursusbestilling? Så er du altid velkommen til at kontakte din lokalunion.

Kursusrefusion og tilskudspuljer

Vær opmærksom på, at mange kommuner yder delvis eller fuld refusion af foreningers udgifter til uddannelse af trænere og ledere. Det kan derfor meget vel betale sig at undersøge de lokale regler i din kommune, hvis I vil afholde et kursus hjemme i klubben eller har frivillige, der deltager på åbne kurser.

Spørgsmål?

Maibritt 500X319
Koordinator Maibritt Mathiasen
Hovedansvarsområder: Fællesturneringer med DBU Sjælland, 11:11 og 8:8 turneringer, Dommerpåsætning, Vinterbold, Kampflytninger, Turneringsbestemmelser, Holdkort support, Kluboffice support, Dommertest/kurser, Intern og ekstern kommunikation, Sociale medier, Ad-hoc opgaver, Børne- og ungeudvalg, Mødekoordinering 54 82 67 68 50 85 05 26