Telefontid

Telefontiden er fra 30/9 ændret, så vores telefoner er åben fra kl. 9.00 til 12.00 alle hverdage.

Ændringen sker for, at vi bedre kan servicere vores klubber med de mange mails, projekter mm. der er, samt at vi kan tilpasse vores møder således, at man kan være sikker på et svar indenfor telefontiden.

Akuttelefonen

Akuttelefonen er fortsat åben lørdag fra kl. 9.00-10.00 på tlf. 2194 3635. 

Bliver du - som dommer - pludseligt forhindret i at dømme en kamp eller opstår der akut spørgsmål/problemer, som du skal have svar på, er der i weekenden mulighed for at kontakte den akutte telefonvagt.

Ligeledes kan klubberne også kontakte os på dette nummer, hvis der opstår kampaflysninger.

Kampflytninger

Alle kampaflysninger til weekendens kampe skal fremadrettet ske på mail eller i telefontiden inden kl. 12.00 om fredagen.

Det er vigtigt, da vi ellers risikerer at dommer ”kabalen” ikke kommer til at gå op til weekendens kampe. Vi håber på klubbernes forståelse og samarbejde herom.

Vores nyhedsbrev, som er sendt til alle vores klubber:

Kære klubber

Først og fremmest en lille hilsen her fra mig. Både indeholdende lidt praktisk info, samt tanker om arbejdet med fodbolden på Lolland-Falster.

Som I nok ved, er jeg tiltrådt som ny administrationschef pr. 1/9 2024. Det har indtil videre været en positiv start, og jeg er blevet taget rigtig godt i mod hele vejen rundt.

Der er naturligvis mange ting at tage ind og forholde sig til, men jeg har en stor tro på, at jeg kan være med til at gøre en forskel for vores region og union. Her til en start, har det været vigtigt for mig at komme ind i organisationen, politikken, forstå arbejdsgange, processer og generelt strukturen i DBU Lolland-Falster, DBU Bredde og overordnet i DBU.

I skal alle vide, at jeg går til mit nye hverv med stor ydmyghed og respekt for, hvad vi i DBU Lolland-Falster kan og skal gøre, for at servicere vores klubber, som er grundstenen i dette foretagende.

Jeg vil gøre mit allerbedste for at være med til at udvikle fodbolden på Lolland-Falster, og samtidig også have et fokus på projekterne og dermed midlerne, som knytter sig til samarbejdet i DBU Bredde. Alt sammen med øje for, at det kommer vores klubber til gode, samt udvikler fodbolden, klubberne og alle de personer der er involveret i den proces.

Jeg har valgt at Administrationen ændrer telefontiden pr. 30 september, det betyder at telefonen er åben fra kl. 9.00 til 12.00 alle hverdage. Ændringen sker for, at vi bedre kan servicere jer klubber med de mange mails, projekter mm. der er, samt at vi kan tilpasse vores møder således, at man kan være sikker på et svar indenfor telefontiden.

Akuttelefonen er fortsat åben lørdag fra kl. 9.00-10.00 på tlf. 2194 3635. 

Det er derudover vigtigt at gøre opmærksom på, at alle kampaflysninger til weekendens kampe skal ske på mail eller i telefontiden inden kl. 12.00 om fredagen. Det er vigtigt, i det at vi risikerer at dommer ”kabalen” ellers ikke kommer til at gå op til weekendens kampe. 

Hvis I har spørgsmål om stort eller småt er I altid velkommen til at sende os en mail på info@dbulolland-falster.dk, dette gælder også for henvendelser til vores fagudvalg, som altid skal igennem administrationen. Det er vigtigt dette overholdes for at de bliver behandlet. 

Til sidst vil jeg bare sige, at jeg ser frem til at møde jer på det næste formandsmøde – og at jeg derudover ser frem til samarbejdet med jer alle.

Såfremt I har spørgsmål til ovenstående, kan jeg kontaktes direkte på tlf. 2194 9482.

Bedste hilsner

Andreas Bak Hermansen

Andreas Bak 500X318
Administrationschef Andreas Bak Hermansen

Spørgsmål?

Andreas Bak 500X318
Administrationschef Andreas Bak Hermansen