Praktiske oplysninger

Således afvikles Futsal.

Holdkort:

Bemærk, at vi nu har ændret den hidtidige procedure med papirholdkort i indendørs/futsal, så vi også her benytter det mere tidssvarende elektroniske holdkort. Vi slipper for PostNord og brevduer, men ikke for at lave holdkortet elektronisk. Holdkortet SKAL være udfyldt inden kampstart og kopieres til de resterende kampe på dagen.

Vejledning til udfyldelse af holdkort på DBU’s Fodbold App kan læses elektronisk her:

1. Download DBU’s Fodbold App (via Play butik til Android og App Store til Iphone/Ipad) – det er gratis

2. Log på med dit brugernavn og adgangskode ved at vælge det lille ”Tandhjul” nederst til venstre. Vær opmærksom på at brugernavn og adgangskode kan indeholde både store og små bogstaver. Gå herefter tilbage til forsiden.

3. Klik på boksen ”Værktøjskassen”

4. Vælg herefter på boksen ”Holdkort” og vælg den pågældende kamp under fanen ”Klubbens hold” - vælg den første kamp til stævnet ved at trykke på kampen!

5. Tryk på boksen ”Vælg spillere” – søg spillere frem ved at søge på årgang fra og til. Såfremt du har oprettet et hold i ”Kampklar”, kan du i stedet under ”Hold” vælge dit oprettede hold og så får du kun de spillere frem der er koblet på dette hold - Tryk "Søg"

6. Vælg de spillere der skal på holdkortet ved at klikke i de firkantede bokse ud for hver spiller så der står et "flueben" ud for spilleren. De valgte spillere er nu på holdkortet, som du kan se ved at trykke på boksen ”Holdkort”.

Holdkortet er nu færdigt - det er muligt at kopiére holdkortet til stævnet øvrige kampe ved at klikke på symbolet kopier spillere til holdkortet