Special spillerbenyttelse

Dette er reglerne for brug af for gamle spillere uden ansøgning - det vil sige reglen om "speciel spillerbenyttelse". 

Leder du efter reglerne for aldersdispensation med ansøgning, så henviser vi til siden om aldersdispensation.

 

Børn / Ungdom

Børn: Det er reglerne for DBU Lolland-Falster, der gælder for børn, dog ikke for de rækker, hvor hold fra L-F deltager i DBU Sjællands turneringer.

Ungdom: Det er reglerne for DBU Sjælland, der gælder for ungdom.

DBU Lolland-Falster

Speciel spillerbenyttelse kræver ingen ansøgning og godkendelse.

I rækker for Ældre (Old boys, veteran og master) må – uden at det har konsekvenser for sportslige resultater og uden at der skal ansøges herom – benyttes op til 2 spillere per kamp, der på spilledagen er højst to år yngre end aldersgrænsen angiver (Turneringsreglement §8.1).

I rækker for Børn og Ungdom* er der mulighed for – uden at det har konsekvenser for sportslige resultater og uden at der skal ansøges herom - at benytte op til to spillere født i sidste halvår i årgangen ældre end den pågældende aldersklasse. Det er en forudsætning at spillerne fremgår af holdkortet med angivelse af deres fulde fødselsdata (Turneringsreglement §8.2).

I rækker for Drenge Ungdom* må – uden at det har konsekvenser for sportslige resultater og uden at der skal ansøges herom - deltage piger, der må være op til ét år ældre end aldersgrænsen angiver (Turneringsreglement §8.3).

* Reglerne for DBU Sjælland gælder for ungdom.

DBU Sjælland og fællesrækker (ungdom)

Der kan i samtlige af DBU Sjællands børne- og ungdomsrækker anvendes op til to spillere pr. kamp, som er født i sidste halvår (juli - december) året før pågældende aldersgruppe. Denne regel gælder også i fællesrækker med DBU København og DBU Lolland-Falster (Øst).

På holdkortet skal de max. to spillere være anført med fødselsdata. Forkert udfyldt holdkort kan medføre bøde jf. turneringsreglementet.