Måned

SB inviterer til stævne

Stubbekøbing Boldklub afholder XL P WUlff Cup lørdag den 12. september 2015.

Læs nyheden

Holdtilmelding til ungdomspokalen 2015-2016 er åben

Ungdomshold fra København, Lolland-Falster og Sjælland kan nu tilmelde hold til de fælles pokalturneringer frem til 28. juni.

Læs nyheden

Husk tilmelding af ungdomshold til efterårssæsonen

3. juni er sidste frist for at tilmelde ungdomshold (U13 - U19) til efterårsturneringen. En del ungdomshold er automatisk overført til efterårets 11v11 og 8v8 turnering, men ikke alle. Se, hvilke hold din klub skal nytilmelde via KlubOffice.

Læs nyheden

DBU B2-træner kursus på LF

Vi har nu fået grønt lys fra DBU til at gennemføre et DBU B2-træner kursus lokalt på Lolland Falster i starten af 2016.

Læs nyheden

Fuldt integreret turnering med DBU Sjælland

Når hold i U13 til og med U19 tørner sammen efter sommerferien, så kan dialekterne være lidt forskellige, for på det tidspunkt vil hold fra Lolland-Falster deltage i DBU Sjællands turneringer på lige fod med de sjællandske hold.

Læs nyheden

Ansøgning til fælles ungdomsrækker er åben

Din klub kan nu ansøge om en plads i de højeste fælles ungdomsrækker Øst for piger og drenge samt højeste lokale ungdomsrækker (mesterrækkerne). Ansøgningsperioden løber fra 5. - 17. maj 2015.

Læs nyheden

Imponerende sportsånd fra ungdomsmålmand

Louise Jensen fra Kroggårdsskolen i Odense har haft en forrygende torsdag. Ikke alene vandt hun Ekstra Bladet Skolefodbold med sine skolekammerater, hun blev også overrasket med en ekstra ordinær fairplaypris for sin kommentar på Facebook.

Læs nyheden

Log ind