Ansøgning til fælles ungdomsrækker er åben

Din klub kan nu ansøge om en plads i de højeste fælles ungdomsrækker Øst for piger og drenge samt højeste lokale ungdomsrækker (mesterrækkerne). Ansøgningsperioden løber fra 2. - 16. maj 2016.


BEMÆRK: Ansøgningsskemaerne kan ikke længere udfyldes og indsendes, da ansøgningsfristen er overskredet. 

I perioden 2. - 16. maj kan din klub ansøge om en plads i de højeste fælles ungdomsrækker øst for Storebælt. I forhold til de seneste år er det væsentlig at bemærke, at klubber med B- og T-licens (drenge) er blevet sidestillet, hvilket betyder, at disse klubber skal ansøge, hvis de ønsker en plads i Øst 1-rækkerne for U15, U14 eller U13 Drenge. 

Som en forsøgsordning kan A-licensklubbernes 2. hold kan endvidere ansøge om en plads i U13, U14 og U15 Drenge Øst 2. 

Der kan til sæsonen 2016-2017 ansøges om indrangering i følgende rækker med spillernes årgang i parantes:


Pige ungdomsfællesrækker - DBU Sjælland og DBU København

U18 Pige Øst (99-00)
U16 Pige Øst (01-02)
U14 Pige Øst (03)
U13 Pige Øst (04)

Drenge ungdomsfællesrækker - DBU København og DBU Sjælland
U19 Drenge Øst 1/2 (98-99) 
U17 Drenge Øst 1/2 (00-01)
U16 Drenge Øst (01)
U15 Drenge Øst 1/2 (02) 
U14 Drenge Øst 1/2 (03)
U13 Drenge Øst 1/2 (04)

Rækker med ansøgning - DBU Sjælland 
U19 Drenge Mester (98-99)
U17 Drenge Mester (00-01)
U15 Drenge Mester (02)
U14 Drenge Mester (03)
U13 Drenge Mester (04)

BEMÆRK: Alle rækker har ansøgningsfrist 16. maj klokken 23.59.

Ingen dispensationer i fællesrækker (Øst) for drenge

Bestyrelserne i DBU København og DBU Sjælland blev før sæsonen 2015-2016 enige om at afskaffe muligheden for at benytte dispensationsspillere i fællesrækkerne for Drenge Øst. Dette skulle harmonisere de lokale regelsæt med de gældende propositioner i DBU’s Ungdoms DM-rækker for U19 og U17 drenge.

Dispensationsmuligheder i fællesrækker (Øst) for piger
Bestyrelserne i DBU København og DBU Sjælland blev før sæsonen 2015-2016 enige om, at det skal være muligt at benytte op til to spillere per kamp, der er født i sidste halvår i årgangen ældre (1.7-31.12) efter reglen om speciel spillerbenyttelse. Dette er også gældende i år. Der kan ikke ansøges om spillerdispensation til ældre spillere i fællesrækkerne. 

Betingelser ved ansøgning:

• En klub kan kun deltage med et hold i hver enkelt række. Undtaget fra dette er en forsøgsordning, hvor A-licensklubbernes 2. hold endvidere kan ansøge om en plads i U13, U14 og U15 Øst 2. 

• Indsendes ansøgningsskemaet efter ansøgningsfristens udløb eller mangler der væsentlige oplysninger, så kan klubben ikke forvente at komme i betragtning til pågældende række(r). 

Tilmeldingen afsluttes med at trykke på "send " nederst på formularen og kontaktpersonen vil herefter modtage en kopi af ansøgningen på den indtastede e-mail. 

Licensklubber automatisk med
Klubber med DBU Licens vil automatisk være tilmeldt drengerækkerne (bemærk U16 Drenge Øst - se nedenstående) efter følgende model og skal derfor IKKE ansøge. 

Licens ungdom - drenge:
Øst 1: Klubber med A-licens er som udgangspunkt sikret deltagelse i Øst 1. Klubberne er automatisk med og skal ikke ansøge, men framelde sig, hvis de ikke ønsker pladsen. B- og T-licens klubber samt øvrige ansøgere (klubber uden licens) kan søge Øst 1 og vil blive vurderet af unionernes fælles indrangeringsgruppe på lige vilkår.
 
Øst 2: Klubber med A-licens, som ønsker Øst 2 frem for Øst 1, er sikret en plads. A-licensklubbers 2. hold kan endvidere ansøge om en plads i U13, U14 og U15 Øst 2.
B- og T-licens klubber er automatisk med i Øst 2 og skal ikke ansøge, men framelde sig, hvis de ikke ønsker pladsen. Øvrige ansøgere vurderes af unionernes fælles indrangeringsgruppe. 

U16 Drenge Øst reservehold: Er en turnering alene for klubber med A og B-licens. Klubberne er automatisk tilmeldt og turneringsformen er identisk med sæsonen 2015-2016. Se propositioner her.

U16 Drenge Øst: Klubber med A, B eller T-licens skal ansøge om at deltage i rækken, men er sikret deltagelse såfremt de ansøger.  

Licens ungdom - piger:

U16, U14 og U13 Pige Øst: Klubber med pigelicens er som udgangspunkt sikret deltagelse i Øst-rækken. Klubberne er automatisk med og skal ikke ansøge, men framelde sig, hvis de ikke ønsker pladsen. Øvrige ansøgere (klubber uden licens) kan søge og vurderes af unionernes fælles indrangeringsgruppe. 

U18 Pige Øst: Klubber med pigelicens skal ansøge om deltagelse, men er sikret en plads såfremt de har ansøgt om det. 

Op/nedrykning og kamppauser U19 og U17 drenge Øst
Der er ikke oprykning og nedrykning fra Øst rækkerne bortset fra U19 og U17 Drenge Øst. Der vil være uger i programmet uden kamp, så kampe kan rykkes, hvis klubberne ønsker at deltage i udenlandske stævner eller lignende.

Det fælles indrangeringsudvalg forbeholder sig retten til at foretage ekstraordinære op- og nedrykninger efter 1. turneringshalvdel.  

Oversigt over licensklubber
Her kan du se de licensklubber på drenge og pigesiden, som automatisk vil være tilmeldt rækkerne og som derfor IKKE skal ansøge.

Hos pigerne er klubber med licens uændret. 

PIGER: U18*, U16, U14 og U13 Øst
Klubber
Brøndbyernes IF
Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF)
Boldklubben af 1893 (B.93)
Hillerød Damefodbold af 2010

*Her er det klubbens 2. hold, der kan ansøge, da 1. holdet deltager i U18 pige DM. 

Hos drengene er der et par ændringer. HIK (Hellerup IK) er ny B-licensklub. FC Helsingør og Hørsholm-Usserød IK er nye T-licensklubber. AB Tårnby er ikke blevet tilldelt en T-licens i år.

  

DRENGE: U15, U14 og U13 Øst 1/2
Øst 1  Licens  Øst 2  Licens 
Brøndbyernes IF AB (Akademisk Boldklub) B
FC København (KB)  B.93 (Boldklubben 1893)
B
Farum BK FC Roskilde B
Lyngby Boldklub 1921 HB Køge* B


Hvidovre IF B


Næstved IF B


HIK (Hellerup IK)


   


Holbæk B&I 


Slagelse B&I  T 
    Nykøbing FC  T 
    FC Helsingør  T 
    Hørsholm-Usserød IK  T 

*Gældende for sæsonen 2015-16 er, at overbygningen HB Køge deltager på U15 og U14-niveau. På U13-niveauet vil de selvstændige klubber Herfølge BK og Køge BK ansøge på lige fod med øvrige klubber uden licens.

Alle øvrige klubber skal ansøge, hvis de ønsker at komme i betragtning til en plads i de omtalte rækker. Læs betingelserne for ansøgning længere nede og vær opmærksom på, at kun klubbernes officielle kontaktpersoner kan ansøge om indrangering til en af de nævnte rækker. 

En officiel kontaktperson er en person anmeldt til lokalunionen via klubbens adgang til KlubOffice. 

Øvrige rækker
Ved de øvrige rækker for de pågældende årgange er der enten automatisk overførsel til eller fri tilmelding. Læs mere på hjemmesiden eller kontakt Lars Nielsen fra DBU Sjællands turneringsafdeling på larn@dbusjaelland.dk 

Offentliggørelse af indrangering
De indrangerede hold offentligøres 8. juni 2016 om aftenen. 

Bemærk: Da sæsonen 2015-2016 fortsat er i gang vil enkelte sider først blive opdateret med næste års turneringsstruktur efter afslutningen på sæsonen.   

Spørgsmål til fællesrækkerne
Kan rettes mod Thomas Rasmussen fra DBU Sjællands turneringsafdeling dagligt mellem 10.00-15.00 på telefon 46340736 eller på mailadressen tler@dbusjaelland.dk  

Læs mere her:

Kriterier for indrangering af ungdomshold 

Om de fælles ungdomsturneringer
37 klubber får talentlicens
Om licens ungdom, piger
Om licens ungdom, drenge 

Af Peter Vest Hansen

Log ind