Måned

Vil du arbejde for at udbrede fodbold til flere?

I et samarbejde mellem DGI og DBU søger vi per 1. august 2016 en udviklingsorienteret visionskonsulent, der vil arbejde med rekruttering af flere teenagere og voksne til motionsfodbold og samtidig sikre involvering af flere frivillige i fodboldklubberne. Ansøgningsfrist 13. juni.

Læs nyheden

Succes - glæde - sammenhold

En torsdag aften med fuld fart på træningsanlægget i Nørre Alslev er DBUs Anders Rørtoft Madsen og en fotograf på besøg.

Læs nyheden

Tilmelding til Sommerland Sjælland Pige Cup 2016

Fodboldfest kun for piger! Kombiner fodboldkampe med socialt sammenhold.

Læs nyheden

Husk Sommerland Sjælland Drenge Cup

DBU Sjælland inviterer til Sommerland Sjælland Drenge Cup med afslutning i Sommerland Sjælland lørdag den 18. og 19. juni.

Læs nyheden

Hold ... Brems ... gå ikke glip af

... at blive dygtigere. Er du træner og mangler at tage B1 trænerkursus, så læs her.

Læs nyheden

Fodbold for piger

DBU Lolland-Falsters pigegruppe inviterer til dialog aften for klubbernes ungdomsformand, den pigeansvarlige samt evt. trænere omkring fremtidig pigefodbold på LF.

Læs nyheden

Indkaldelse til distriktsmøder

Klubberne i distrikt Øst-Nord, Nykøbing og Øst-Midt indkaldes til distriktsmøde, som afvikles 3 forskellige steder. Læs mere her om programmet på møderne, samt hvor de afholdes og hvor din klub skal deltage.

Læs nyheden

Ansøgning til fælles ungdomsrækker er åben

Din klub kan nu ansøge om en plads i de højeste fælles ungdomsrækker Øst for piger og drenge samt højeste lokale ungdomsrækker (mesterrækkerne). Ansøgningsperioden løber fra 2. - 16. maj 2016.

Læs nyheden

Log ind