COVID-19 [opdateret 09-04-2021]

3:3 stævner udsættes i foråret, men 5:5 afvikles

På grund af de nuværende restriktioner med ingen tilskuere på vores stadions, har børne / unge udvalget besluttet, at stævner for 5:5 bliver afviklet, men stævner for 3:3 udsættes, så far og mor kan komme med på sidelinjen.

Datoerne for vores børnestævner er nu klar. Selvfølgelig med forbehold for COVID-19 og gældende restriktioner. Ved at klikke på nedenstående links kan du finde aktivitetskalenderen for efteråret 2021 for 3:3 og 5:5.

Alle vores stævnerne afvikles i samarbejde med forskellige klubber, hvilket vi er glade for.

Her er en kort gennemgang af vores udbud:

3:3 Stævner:
Traditionen tro afvikles i samarbejde med lokale klubber de populære 3:3 stævner for U5-U6-U7 mix og U8 piger. Læs mere under 3:3 Stævner.

Lege/fodbolddag med forældre:
For de helt små - U4 og U5 drenge og piger, vil der også i efteråret blive afviklet en lege/fodbolddag med forældre, hvor en DBU instruktør vil organiserer træningen. Datoerne ligger endnu ikke fast, men vil blive meldt ud på hjemmesiden. Ligeledes sendes en særskilt indbydelse. Læs mere under 3:3 Lege/fodbolddag.

Hverdagsstævner (Aftenstævner):
På udvalgte hverdage afvikles stævner på hverdage i et nyt koncept for U9, U10, U11 og U12 drenge. Disse stævner er kun for børn, der ikke normalt kommer til stævner pga. få spillere i en årgang, diagnoser med mere.
Har man kun enkelte møder man bare op med det antal, hvorefter der blandes hold.
Hvis din klub skal deltage, kan du læse mere under 5:5 Hverdagsstævner. Som noget nyt kan du via hjemmesiden tilmelde dit hold og klub ved hjælp af vores elektroniske formular: E-tilmelding.

Tema træning med DBU instruktør (Træningsstævner):
Vi udbyder også tematræning med DBU instruktør (træningsstævner), som er en kombination af træning og kamp - helt efter DBU anbefalinger omkring bedre børnefodbold. På disse dage vil en DBU instruktører med hjælp fra de tilmeldte trænere, planlægge træningen efter et tema fra DBUs aldersrelateret træning: ATK 9-14 år. Læs mere under 5:5 Træningsstævner. Som noget nyt kan du via hjemmesiden tilmelde dit hold og klub ved hjælp af vores elektroniske formular: E-tilmelding.

5:5 Stævner:
På udvalgte dage afvikles DBU Lolland-Falsters stævner i samarbejde med forskellige klubber. Disse stævner er et tilbud til klubberne, hvor alle klubbens børnehold kan deltage - dog lidt forskelligt fra stævne til stævne. Hvilke rækker der udbydes, vil stå i særskilte indbydelser, som udsendes elektronisk til alle klubber, men som selvfølgelig også kan findes på denne hjemmeside. Læs mere under 5:5 Stævner.

Pigedag:
Vi har prøvet før at afvikle pigedage, hvor vi på udvalgte datoer samler flere årgange, så der skabes en rigtig pigedage med masser af aktivitet og masser af hold. Hvilke pigedage, rækker der udbydes, vil stå i særskilte indbydelser, som udsendes elektronisk til alle klubber, men som selvfølgelig også kan findes på denne hjemmeside. Følg med på hjemmesiden og vores facebook side. Læs mere under Pigedag.

On-line på vores hjemmeside:
Du kan on-line læse alt om vores børnestævner ved at vælge Turneringer og stævner og Børn U4-U12, hvor vi har samlet alle vores tilbud. Vælg så enten Børn 3:3 stævner eller Børn 5:5 Stævner. Her finder du alt om stævnerne for 3:3 og 5:5 opdelt i Stævnedatoer, Praktiske oplysninger og Spilleregler.

Stævnedatoer 3:3. Klik her.
Stævnedatoer 3:3 leg/fodbolddag. Klik her.
Stævnedatoer 5:5 stævner. Klik her.
Stævnedatoer 5:5 hverdagsstævner. Klik her.
Stævnedatoer 5:5 tema træningsstævner. Klik her.

Alt tilmelding foregår via KlubOffice. Til alle vores populære stævner  og pigedag sendes der løbende særskilte indbydelser ud, som også findes on-line. Vi vil også i foråret, udgive stævneprogrammer her på hjemmesiden, som pdf-filer. God sæson til alle.

Service links:
Læs mere om DBU Lolland-Falster børnestruktur her.

Covid-19
Myndigheders retningslinjer skal til enhver tid overholdes, og derfor kan der komme tilretninger undervejs.

Holdene skal være opmærksomme på Fodboldens Corona-regler forhold til baneforhold samt kampens afvikling, herunder at tilskuere ikke er tilladt.

Spørgsmål?

Tb 166X106
Administrator Thomas Bonde Jensen
3:3 børnestævner 54 82 67 68 52 39 19 21
Tb 166X106
Administrator Thomas Bonde Jensen
5:5 stævner 54 82 67 68 52 39 19 21