På med støvlerne og ud på banenDBU Sjælland har åbnet for tilmeldingen til efterårets turneringer. Da klubberne på Lolland-Falster deltager under DBU Sjælland for deres ungdomshold er det vigtigt at være opmærksom på nedenstående.

DBU Lolland-Falster udbyder lokale 3:3 og 5:5 stævner i forskellige former, som afvikles lokalet i vores klubber. Læs mere her, hvor vi også for efteråret 2021 vil udbyde stævner, hverdagsrækker og træningsstævner. Ultimo juni vil vi offentliggøre datoer og sted for efteråret 2021.

Rækker til alle
Fodbold er en næste utømmelig kilde til fantastiske oplevelser og fællesskab! Man vinder som et hold, og man taber som et hold – men mest af alt er man en del af et hold.

Et hold som kæmper sammen, oplever sammen og spiller sammen.

At man så også møder en masse nye mennesker, får set noget af Sjælland, og kommer ud i den friske luft og får rørt sig, er bare bonus.

Det er fællesskabet, den individuelle præstation, oplevelserne, målene, tacklingerne og alt derimellem, der gør fodbolden så unik.

Så saml dit hold og vær med, vi har plads til alle, uanset niveau.

Tilmeld jer den række, der passer til jeres hold
DBU Sjælland udbyder et bredt udvalg af rækker så vi kan helt sikkert finde rækken til dit hold.

Husk at efter sommerferien skifter man årgang, således at har man inden sommerferien f.eks. spillet U15, bliver man nu til U16.

Særligt interessant i denne henseende er at U13, som bliver til U14 også for de fleste vedkommende skifter fra at spille 8:8 til 11:11.

På dette link kan du se en samlet liste over hvilke rækker I kan tilmelde jer, både i 11:11 og 8:8, samt hvilke pokalturneringer DBU Sjælland udbyder. 

Bemærk, at DBU Lolland-Falster udbyder lokale 3:3 og 5:5 stævner. Ultimo juni vil vi offentliggøre datoer og sted for efteråret 2021.

Vigtige datoer for holdtilmelding
Overordnet set er der nogle vigtige datoer at holde sig for øje i forhold til turneringstilmeldingen for efteråret.

Holdtilmelding : 26. maj – 15. juni 2021
I denne periode kan du tilmelde hold til efterårsturneringen.

Al tilmelding foregår i KlubOffice.

Holdtrækninger : 26. maj – 15 juni 2021
Der kan i denne periode trækkes hold. I rækker med indrangeringer kan ændringer/trækninger kun ske ved at kontakte administrationen på mail, info@dbusjaelland.dk, via klubbens officielle kontaktpersoner.

Vi opfordrer til at man kontakter DBU Sjælland, inden man trækker et hold, for at høre om der er alternative turneringstilbud som kunne være en løsning, fremfor en trækning.

Her er man velkommen til at kontakte projektkoordinator Søren Hørslev Nordtorp på 4634 0745 eller sohn@dbusjaelland.dk.

Holdtilmelding pokalturnering : 26. maj – 22 juni 2020
I denne periode kan du tilmelde hold til alle DBU Sjællands pokalturneringer. Dvs. alle pokalturneringer med undtagelse af DBU Pokalen/Sydbank Pokalen.

Al tilmelding foregår i KlubOffice.

Automatisk overført eller nytilmelding
Der er en del hold, der deltog i forårets turneringer, der er automatisk overført til efterårets turneringer, men for at være helt sikker på om jeres hold skal nytilmeldes eller automatisk er overført kan du se den fulde oversigt her

Det er dog stadig muligt at nytilmelde hold, og få en plads i turneringen.

Andre vigtige datoer
Særlige ønsker om spilletidspunkter sendes til Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk senest d. 15. juni 2021.

Kampredigering er muligt fra d. 25. juni til og med d. 28. juni 2021.

Endeligt program frigives d. 2. juli 2021. 

Spørgsmål
Har du spørgsmål til rækker, niveau eller tilmelding så er du velkommen til at kontakte nedenstående

Spørgsmål

Har du spørgsmål til rækker, niveau eller tilmelding så er du velkommen til at kontakte nedenstående:

Mn 166X106 Ny2
Koordinator Maibritt Mathiasen
Hovedansvarsområder: Fællesturneringer med DBU Sjælland, 11 og 8 mandsturneringer, Dommerpåsætning, Vinterbold, Kampflytninger, Turneringsbestemmelser, Holdkort support, Kluboffice support, Dommertest/kurser, Intern og ekstern kommunikation, Sociale medier, Ad-hoc opgaver, Børne- og ungeudvalg, Mødekoordinering 54 82 67 68 50 85 05 26
Lars Nielsen
Administrator Lars Nielsen
8:8 og 11:11 U13 og ældre, Indendørs på håndboldmål U11 og ældre, Pokalturneringer 4634 0734