I erkendelse af at lukningen af fodbolden, har skabt et ekstra behov for hjælp i mange af vores klubber, har DBU Lolland-Falsters bestyrelse valgt at give ALLE klubber muligheden for frit at vælge imellem 3 ”hjælpespor” til klubben. Hjælpen er gratis.

Her til siger Gert Lundgaard, formand for DBU Lolland-Falster: "Vi ønsker at alle igen snart får mulighed for at spille fodbold / dyrke vor idræt, som vi kender det. Bestyrelsen har derfor ekstraordinært, besluttet at vores klubrådgiver Martin Boesen vil tilbyde at hjælpe vores klubber med, at få kickstartet træningen, som vi kender det".  

"Vi håber at alle vil tage imod de gode, kvalitetshøje tilbud, som Martin på vegne af DBU Lolland-Falster vil tilbyde din klub", slutter Gert Lundgaard. 

I kan gratis vælge imellem.:

  1. Indgåelse af et Klubudviklingsforløb.
  2. Opstart/genstart af en Bevæg Dig For Livet fodboldaktivitet.
  3. Inspirationstræningsforløb med DBU instruktør.

Sådan får I hjælp

Når i har truffet jeres valg om, hvordan DBU Lolland-Falster kan hjælpe, skal I blot ringe til Martin Boesen eller sende en mail. Så kan vi sammen kan aftale det videre forløb.

Det lysner derude ……… både på de grønne arealer, og med genåbningen. Vi glæder ps til at kunne hjælpe vores klubber. 

Service link

6 gode råd inkl. forskellige konkrete værktøjer, I som klub kan overveje at anvende, når I planlægger genstarten af netop jeres klub.

Spørgsmål?

Mbj 166X106 Ny2
Klubrådgiver Martin Boesen
Hovedansvarsområder: Klubrådgiver 20 42 51 71