Børn 5:5 Stævner

Spil, løbeduel

Under 5:5 stævner finder du alt, hvad DBU Lolland-Falster kan tilbyde indenfor 5. mandsfodbold.

Du kan blandt andet finde stævnedatoer, indbydelser, programmer, praktiske oplysninger og spilleregler.

Alle klubber under DBU Lolland-Falster har mulighed for at melde sig som stævnearrangører. Det kræver ikke, at man har børnehold for at kunne afholde et stævne. Man kan melde sig som arrangør af 3:3, 5:5 eller et storstævne (Begge stævneformer på en dag).

Stævner:
På udvalgte dage afvikles DBU Lolland-Falsters stævner i samarbejde med forskellige klubber. Disse stævner er et tilbud til klubberne, hvor alle klubbens børnehold kan deltage - dog lidt forskelligt fra stævne til stævne. Hvilke rækker der udbydes, vil stå i særskilte indbydelser, som udsendes elektronisk til alle klubber, men som selvfølgelig også kan findes på denne hjemmeside.

I efteråret 2024 afvikles nye spændende stævnetilbud: Belt Cup 2024 på Fehrmarn, Tyskland, Fodbold-festival. Læs mere under 5:5 Stævner.

Aftenstævner:
På udvalgte hverdage afvikles aftenstævner på hverdage, hvor max 6 hold mødes. Stævnerne starter kl. 17 til normalt 19 og i indbydelsen kan klubberne se hvilke niveau stævnerne tilbydes for . Læs mere under 5:5 Aftenstævner.

Alternativ kampformer-stævne:
I samarbejde med Nykøbing FC afholdes der efterår / forår et stævne med alternativ kampformer, som f.eks. 4:4 Horst Wein og 7:7 på 5-mandsmål. Læs mere under Alternative kampformer.