Børn 5:5 Stævner

COVID-19 [opdateret 20-04-2021]

5:5 stævner afvikles i foråret

På grund af de nuværende restriktioner med ingen tilskuere på vores stadions, har børne / unge udvalget besluttet, at stævner for 5:5 bliver afviklet, men stævner for 3:3 udsættes, så far og mor kan komme med på sidelinjen.

Hvert 5:5 stævne vil blive tilrettelagt således, at gældende retningslinjer overholdes. Det udendørs forsamlingsloft er pr. 21. april 2021 hævet til maks. 50 personer. Det betyder, at det nu er muligt at forsamles op til 50 personer i forbindelse med en udendørs fodboldkamp, -stævne eller træning. Til fx stævnet i ØUB vil hver pulje bestå af 4 hold med max. 10 spillere-træner-holdledere på hvert hold.

Spil, løbeduel

Under 5:5 stævner finder du alt, hvad DBU Lolland-Falster kan tilbyde indenfor 5. mandsfodbold.

Du kan blandt andet finde stævnedatoer, indbydelser, programmer, praktiske oplysninger og spilleregler.


Hverdagstævner:
På udvalgte hverdage afvikles i foråret aftenstævner på hverdage for fx U10 drenge. Nu i 3 niveauer (B, C  og begynder). Læs mere under 5:5 Hverdagsstævner

Træningsstævner:
Vi udbyder også tematræning med DBU instruktør (træningsstævner), som er en kombination af træning og kamp - helt efter DBU anbefalinger omkring bedre børnefodbold. På disse dage vil en DBU instruktører med hjælp fra de tilmeldte trænere, planlægge træningen efter et tema fra DBUs aldersrelateret træning: ATK 9-14 år. Læs mere under 5:5 Træningsstævner.

Storstævner:
På udvalgte dage afvikles DBU Lolland-Falsters Storstævner i samarbejde med forskellige klubber. Disse stævner er et tilbud til klubberne, hvor alle klubbens børnehold kan deltage - dog lidt forskelligt fra stævne til stævne. Hvilke rækker der udbydes, vil stå i særskilte indbydelser, som udsendes elektronisk til alle klubber, men som selvfølgelig også kan findes på denne hjemmeside. Læs mere under 5:5 Stævner.

Menu Hojre2 420X100 (1)