CORONA: Status, anbefalinger og FAQ

Stramning af Corona-restriktioner for 17 hovedstadskommuner

Stramning af Corona-restriktioner for 17 hovedstadskommuner. Det er slut med særlige regler for børn og unge under 21 år i 17 kommuner i Hovedstaden. Fra mandag 7. december må der kun være 10 personer til stede i forbindelse med træning og andre aktiviteter i klubben. Gælder ikke for Lolland-Falster, hvor nedenstående stadigvæk gælder indtil foreløbig 13. december [02-12-2020].

Læs seneste version af protokollen om 'Fodboldens Corona-regler' fra den 20. november 2020 her (OBS: Der er ikke foretaget nogle indholdsmæssige ændringer af protokollen fra den 29. oktober, udover ændring af datoen, da de nuværende restriktioner er forlænget til foreløbigt den 13. december 2020) [22-11-2020]. 

CORONAVIRUS-situationen og regeringens/myndighedernes krav og anbefalinger ændrer sig hele tiden. Vær derfor opmærksom på, at indholdet på denne side og spørgsmål/svar løbende ændrer sig. 

Siden er senest opdateret 2. december klokken 07.30. 

Det betyder følgende - vær opmærksom på, at dette løbende ændres:  

Alle klubber bør følge DBUs guidelines for afviklingen af Corona-træninger. Læs mere i vores FAQ "Fodboldens corona-regler". 

Derfor gør vi det

Det er vores ansvar, at vi både beskytter vores medlemsklubber, medarbejdere og hjælper myndighederne med inddæmning af coronavirus i Danmark. Vi vil derfor skærpe en række tiltag i forhold til ikke at øge risiko for smitte og dermed belastning af det samlede sundhedssystem.

Spørgsmål
Udover denne oversigt, har vi i højrespalten samlet svar på de mest stillede spørgsmål, så du løbende kan følge med i den nyeste udvikling og de nyeste anbefalinger:

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os 
info@dbulolland-falster.dk

Yderligere informationer
Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så du får de helt aktuelle anvisninger. Nyttige kilder er:

Samlet side fra myndighederne med alt, hvad du skal vide om corona: www.coronasmitte.dk

Den myndighedsfælles hotline er: 70200233

Sundhedsstyrelsen: www.sst.dk

Styrelsen for Patientsikkerhed: www.stps.dk

Statens Seruminstitut: www.ssi.dk

Udenrigsministeriet: www.um.dk (rejsevejledninger)

Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så du får de helt aktuelle anvisninger.

Q&A er senest opdateret 22. november klokken 10.45. 

FAQ til protokollen for 'Fodboldens Corona-regler'

Corona og indendørsfodbold+

Her et en link med COVID-19 regler for indefodbold / futsal [Opdateret 30.10.2020].

Protokol for dommere

”Protokollen for fodbolddommere der dømmer under lokalunionerne under DBU Bredde” eller i daglig tale ’dommernes corona-protokol’ er ajourført.   

Corona-restriktioner

Spørgsmålene er mange. Rigtig mange. Og med god grund. Vi har derfor samlet vores bedste råd til, hvordan I selv kan foretage vigtige vurderinger omkring jeres aktiviteter på en ansvarlig måde. Kan I bestå vores politi-test?