CORONA: Status, anbefalinger og FAQ

FODBOLDENS CORONA-REGLER ER OPDATERET

Fodboldens Corona-regler er den 1. juli 2021 opdateret. En del restriktioner er fjernet med forrige opdatering, og de seneste vigtigste ændringer er markeret med rød tekst. Vi opfordrer til, at hele protokollen gennemlæses grundigt, så alle ved, hvilke retningslinjer, der nu er gældende [01-07-2021].

CORONAVIRUS-situationen og regeringens/myndighedernes krav og anbefalinger ændrer sig hele tiden. Vær derfor opmærksom på, at indholdet på denne side og spørgsmål/svar løbende ændrer sig. 

Siden er senest opdateret 1. juli 2021 klokken 10.00. 

Det betyder følgende - vær opmærksom på, at dette løbende ændres:

Alle klubber bør følge DBUs guidelines for afviklingen af Corona-træninger. Læs mere i vores FAQ "Fodboldens corona-regler".

Derfor gør vi det
Det er vores ansvar, at vi både beskytter vores medlemsklubber, medarbejdere og hjælper myndighederne med inddæmning af coronavirus i Danmark. Vi vil derfor skærpe en række tiltag i forhold til ikke at øge risiko for smitte og dermed belastning af det samlede sundhedssystem.

Spørgsmål
Udover denne oversigt, har vi i højrespalten samlet svar på de mest stillede spørgsmål, så du løbende kan følge med i den nyeste udvikling og de nyeste anbefalinger:

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os 
info@dbulolland-falster.dk

Yderligere informationer
Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så du får de helt aktuelle anvisninger. Nyttige kilder er:

Samlet side fra myndighederne med alt, hvad du skal vide om corona: www.coronasmitte.dk 

Den myndighedsfælles hotline er: 70200233 

Kulturministeriet: COVID-19 (kum.dk)

Sundhedsstyrelsen: www.sst.dk 

Styrelsen for Patientsikkerhed: www.stps.dk 

Statens Seruminstitut: www.ssi.dk

Udenrigsministeriet: www.um.dk (rejsevejledninger)

Q&A er senest opdateret 1. juli klokken 10.00. 

FAQ til protokollen for 'Fodboldens Corona-regler'

Corona og indendørsfodbold+

Her et en link med COVID-19 regler for indefodbold / futsal [Opdateret 30.10.2020].

OBS: Al indendørs idræt skal holdes lukket.

Genstart - gratis hjælp

Bestyrelsen har ekstraordinært, besluttet at vores klubrådgiver Martin Boesen vil tilbyde at hjælpe vores klubber med, at få kickstartet træningen, som vi kender det.

Protokol for dommere

”Protokollen for fodbolddommere der dømmer under lokalunionerne under DBU Bredde” eller i daglig tale ’dommernes corona-protokol’ er ajourført.